Een wijze oude man zei me eens "tot in Spanje is het vrij plat" mochten we een euro krijgen voor elke hoogtemeter die we al gedaan hebben... Het gaat hier de hele dag op en af.

In de voormiddag hebben we heel wat dorpjes doorkruist het ene al wat kleiner als het andere. Dorpjes waarbij Battel in vergelijking een hoofdstad is. Zeer fijn, zeer gezellig allemaal maar geen enkele winkel te bespeuren. Na lange tijd toch een aangename lunch gehad met stokbrood en wat beleg.

Wat we niet gemist hebben is de zon. Als je onze benen (linkse waren van Thomas, rechtse van Tom) gezien hebt weet je dat deze geen extra zon konden verdragen. Een hele dag bewolkt met af en toe wat dreiging tot regen. Alle geluk hebben we het droog gehouden. De wind was weinig aanwezig en als ze aanwezig was blies ze in ons voordeel.

We zitten nu in clermont. Een "stad" die als zovele steden gevormd is door een kerk op een berg. Het leuke kerkplein vormt de ideale gelegenheid voor een eerste terrasje net als de zon tevoorschijn komt.

Een goede maaltijd vinden is niet zo gemakkelijk in Frankrijk, tenzij je veel zin hebt in pizza, pita, durums of Chinees. Alsnog in een pizzeria een spaghetti gevonden. Morgen plannen we tot in Chartres te rijden. Een rit van 152 recht tot in de plaatselijke auberge de jeunesse.

Tot morgen!
Stef
5/2/2013 06:02:18 am

Top kerels. Vol in de groene ader van Frankrijk.
Bescherm die benen maar. Gé zult ze nog nodig hebben.
Ps: hebben ze daar geen Duvel ipv cola?
Respect!

Reply
Sara
5/2/2013 06:14:57 am

Super mannen, goed bezig!!! Onze Jezus kaars heeft al geluk gebracht ;-)

Reply
Sonja
5/2/2013 06:58:45 pm

jullie gaan wel héél snel!
volhouden he...

Reply
copain coen
5/3/2013 04:57:54 am

gelle gaat in elk geval al goe getraind aan de pyreneen geraken
geniet er ma van want er komt nog veel schoons !!

Reply
johannes
5/3/2013 07:28:52 pm

alle gast, me alleen pizzeria's en durumzaken kunde toch ni klagen?! ;)
nog veel succes bwoyz

Reply



Leave a Reply.