Eindelijk stilte... Zoals beschreven zijn we gisteren in een gite blijven slapen. De nacht is ons allesbehalve goed bevallen. Verschillende keren wakker geworden, slechte bedden,... Het resultaat was dat de verkoudheid die Tom al had is overgeslagen op Thomas. Hoewel sommigen zullen beweren dat Thomas een klein kind wordt als hij ziekjes is, vandaag had hij geen stem meer door de keelpijn.

De eerste echte pijntjes beginnen nu door te komen. De billen van beide heren, de knieën van Tom, de polsen van ons beide,... Het is een pelgrimstocht en een beetje afzien hoort erbij.

Ondanks alles hebben we weer veel KMS gereden vandaag 162,34 om precies te zijn. Regelmatig zon, eerder weinig hoogtemeters. Op het einde hebben we allebei toch goed afgezien.

Op dit moment zitten we in poitiers. In een hotel dat je zeer goed kan vergelijken met fawlty towers. Er is net geen Manuel uit Barcelona te bespeuren.

Morgen lassen we een relatieve rustdag in met 124 km naar angouleme.

Tot morgen

Sorry voor het ontbreken van foto's maar de Wifi kon niet worden geïnstalleerd op de telefoon van Thomas en hij heeft alle foto's.
Sara
5/5/2013 05:54:41 am

Mannekes toch! Volhouden hè.. Komt allemaal goed!

Reply
Stef
5/5/2013 06:57:32 am

Troost. De noveenkaars brandt in Scherpenheuvel. Een dafalganneke en een theeke met rhum en die stem komt terug. Verzorg jullie! Het is nog ver.
All the best guys. Don't mention the war in fawlty towers. Doe basil de groeten. ( en Molly ook:-))

Reply
Sonja
5/5/2013 06:58:19 am

Neem een aspirientje en kruip op tijd in jullie bedje...
Hebben jullie wel een noodapotheek mee eigenlijk?

Reply
luc
5/5/2013 07:26:13 am

sissy's:) .... kom op ! Je bent er bijna !

Reply
johannes
5/5/2013 07:44:32 am

goe bezig. Toch enige vorm van lijden had ik niet verwacht bij u, thomas.
google maps laat me zien dat jullie al bijna halfweg zijn. sterk!
roaje roaje roaje stoempe stoempe stoempe

Reply
coen
5/5/2013 07:48:24 pm

vanaf Angouleme ist nog ongeveer 1200km (me den otto), gen nadert de helft. nu gaat het warmer en steiler worden en gaat ge meer en meer peregrinos tegenkomen die allemaal bon camino gaan zeggen als ze elkaar begroeten.
billen kunt ge bij elkaar masseren met massageolie of zo :-)
hebben jullie tijd om wat te genieten van de uitzichten en de omgeving ?
bon camino

Reply
Sonja (collega)
5/5/2013 11:33:54 pm

Angoulême is een grote stad, jullie zullen daar zeker een hotel vinden, indien toch niet, fiets dan nog 33 km richting Brantôme en er wacht jullie een groot huis met 2 fantastische bedden, een keuken waar jullie een lekkere maaltijd kunnen maken, ligbedden op het terras om in het zonnetje even tot rust te komen. Sleutel afhalen bij de buurvrouw. :-)
Nu volgt het zwaardere benenwerk, eens de Charente en Dordogne Vert gepasseerd komen jullie in de Middeleeuwen terecht, Kijk maar goed rond naar de huizen in die typische gele steen en vergeet ook niet al die kastelen die deze streek rijk is. Geef jullie ogen de kost en laat die benen maar het werk doen. Verzorg jullie verkoudheid en good luck.

Reply
Thomas Verhauwaert en Tom Verbruggen
5/6/2013 05:14:55 am

@sonja, bedankt voor het aanbod. We zijn gestrand in angoulaime na 135 km. Toch bedankt!!!

Reply



Leave a Reply.