Geen paniek, geen paniek... Gisteren hebben we een lange fietsdag gehad. Dat is niet de rede van de ontbrekende post. We zaten 's avonds in een gites. Beeld je een baraque in de Ardennen in waar je met 20 man samen kan slapen. We lagen er echter alleen. De gites gaf ons ook de kans om eens goed en veel te eten. We waren aangekomen om half zeven en zijn nog alle ingrediënten voor spaghetti gaan halen. Goed en veel was het motto.

Verwas een fantastische fietsdag, 139 km. Wind op kop en zeer stijle stukken. We zijn door de meest magische dorpen gereden. Foto's volgen nog!

Bij het vertrek s morgens zijn we ook de eerste pelgrim te voet tegen gekomen. Wat wij doen is al zeker een uitdaging maar te voet... Respect!!!
coen
5/5/2013 05:55:08 am

Respect ook voor jullie, dag 5 en al in Poitiers; ge kunt en baddeke gaan nemen aan de zee bijna (maar geen tijd voor).Wij zaten 100km oostelijker in Chateauroux (met hondenweer toen). Ge zit goed op schema.
Wij zijn de Pyreneeen overgestoken langs Aldudes/Esnazu, prachtig stukje natuur en niet te steil (voor oude knarren als wij).
Hou het veilig ...

Reply



Leave a Reply.