Met 117 km gepland en een uur vroeger vertrokken als normaal zaten we tegen de middag al op 52km. Hoewel het op en af ging is het een fantastische streek om te fietsen. Een aanrader voor iedereen is het dorpje aubeterre dur dronne. Geen woorden voor!! In de zon een terrasje gedaan. Genieten!

We dachten deze middag nog bedevaarders te zijn tegengekomen maar dat bleken verdwaalde Fransozen te zijn die 5 dagen op weg waren met de fiets en slechts 60 km per dag reden. Samengevat in 1 woord: amateurs!!
Los daarvan komen we alsmaar meer tekenen van onze tocht tegen. Zowel stickers van de route maar ook de dorpen zelf weten dat ze langs de route liggen. Ze bieden ons water, eten, vrouwen,... Dat van het eten is niet waar hoor��. In ons stempelboekje komen ook alsmaar meer en mooie stempels die getuigen van onze tocht.

Vanavond om 17u aangekomen in st emilion het dorp van exclusieve wijnen. Bij aankomst gezocht naar een goedkoop onderkomen maar dat bleek ons toch 88 euro te gaan kosten, de dieven. Met een grote honger aan tafel gegaan maar dat zal je zelf wel zien als je het rekeningetje bekijkt.

Tot morgen!!!
Sonja
5/7/2013 05:15:47 am

En leven er ook mensen daar in het verre Frankrijk ?!

Reply
Sonja
5/7/2013 05:18:18 am

Straks rest er jullie nog voldoende tijd om op de fiets terug te keren ook! Stoere mannen ze! X

Reply
Stef
5/7/2013 05:56:51 am

Voor de een of andere duistere reden post Thomas een foto met een rood truitje aan...?
Neem een grand cru mee hè...

Reply
coen
5/7/2013 06:50:47 am

60km/dag, amateurkes, quite shocking statement voor twee fietsers die er "slechts" 80 per dag deden :-(
hehe ...
goe weer precies en geen pech vandaag ! houden zo. t mooiste moet nog komen : de pyreneeen en noord spanje. blijf genieten en hou het veilig

Reply
luc
5/7/2013 08:26:37 pm

fastfood ? is dat wel gezond ??? maar wss zal zo'n Franse pistolet niet veel voorstellen vermits jullie er ook nog wat italiaans in mixen:-)

Reply
luc
5/7/2013 08:34:26 pm

Hoi Tom & Thomas ! Jullie naderen stilaan de grens met Spanje en dus tijd voor de eerste Spaanse les ! Dit kunnen jullie mss leren als intro aan de grens :

Hola, somos Tom & Thomas y somos dos tontos del pueblo de Bélgica!
Nos ciclo de Malinas a Compostela por una buena causa!
Pero ahora tenemos un montón de problemas de asientos para nosotros y nuestros testículos muy doloroso!
después de la experiencia de la cocina francesa esperamos buenos restaurantes de tapas y lugares de diversión en España !
saludar. TT

Reply
Helen
5/7/2013 10:02:12 pm

Schoon truitje!;)

Reply



Leave a Reply.