Onze verbinding richting de camino verliep zeer vlot vandaag. Op een gegeven moment zagen we een eenzame politieagent staan. We dachten dat er een wedstrijd ging zijn. Voor we het wisten zaten we er midden in! We hebben deze wedstrijd gepakt en gezakt gevolgd gedurende 10 km. Lekker uit de wind kunnen zetten. Als we een koersfiets hadden gehad waren we los gewonnen:) de wedstrijd was ook wel niet incidentloos want bergop was er ook nog een valpartij. Begrijpen wie begrijpen kan want het ging helemaal niet zo snel.

We zijn vandaag vanuit logrono naar burgos gereden. Deze voormiddag was het bewolkt en de gure wind maakte het berekoud!!! Tegen de namiddag kwam de zon erdoor en werd het enorm warm. Zo warm dat de handen van Thomas bovenaan verbrand zijn. Verder was het een hele rustige rit. Heel wat kunnen rondkijken en goed geklommen.

Hier in burgos is er op zondag niet te veel te beleven. Een zeer mooie kathedraal en verder veel belabberde etablissementen. Een hamburger met kaas en patatas was het verdict.
Sonja
5/12/2013 06:56:26 am

Na de wedstrijd toch niet stiekem in de billen van het bloemenmeisje geknepen!?

Reply
Stef
5/12/2013 09:17:21 am

Toffe benzinepomp.
Wat wil je als iedereen blijkbaar te voet of met de fiets naar Compostella gaat :-)

Reply
5/13/2013 02:34:45 am

De eerste Oscare wieleroutfit in een wielerpeloton! Woehoe!!!

Reply
5/13/2013 04:25:23 am

Goe bezig mannen! Respect.

Reply



Leave a Reply.